Uvjeti dostave

Ažurirano s obzirom na COVID-19

Kupljeni uređaj ćemo dostaviti u razumnom roku, a najkasnije u roku od 15 radnih dana od dana kupnje, osim ako nije drugačije dogovoreno s Kupcem. Dostave se vrše ponedjeljkom, srijedom i petkom unutar vremenskog okvira 8-17 h. Ovi termini su podložni iznimkama i izmjenama. U slučaju slanja uređaja dostavnom službom, Zrinko Tehno d.o.o. ne odgovara za kašnjenja u dostavi ili štetu nastalu kašnjenjem isporuke.

Dostava se vrši do željene adrese, odnosno do ulaza u objekt (a ne ulaza u stan). Nošenje uređaja po stepenicama nije uključeno u uslugu dostave. Kupac je obvezan biti prisutan prilikom preuzimanja kupljenog uređaja te potpisati otpremnicu da je kupljeni uređaj preuzeo.

Zaštita osobnih podataka

Zrinko Tehno d.o.o. će od Kupca tražiti određene osobne podatke bez kojih dostava neće biti moguća. To su najmanje: ime i prezime, adresa i kontakt broj. Više o privatnosti osobnih podataka možete pročitati ovdje: Politika privatnosti.

1. Zagreb i bliža okolica

Ukoliko trebate dostavu na području Zagreba (i bliže okolice), dostava iznosi 100 kn. Termin dostave ovisi o opsegu dostava naših dostavljača, a dostave se najčešće obavljaju ponedjeljkom, srijedom i petkom.
Dostava se vrši do ulaza u objekt. Potrebno je osigurati prijenos uređaja na željeni kat kuće ili zgrade.

2. Diljem Hrvatske

Izvan Zagreba i okolice uređaj šaljemo dostavnom službom. Kupljeni uređaj ćemo poslati s ovjerenim jamstvom i računom. Većina kupljenih uređaja će morati biti dostavljeni na paleti. Ukoliko nemaju originalnu ambalažu, bit će adekvatno zaštićeni kako se ne bi dogodila oštećenja u transportu.
Plaćanje se vrši unaprijed, u trgovini ili po ponudi, prije izvršenja dostave, a zajedno s troškovima dostave čija se cijena izrazi na ponudi za plaćanje. Točnu cijenu dostave računa dostavna služba (cijena ovisi o masi, volumenu i udaljenosti).
Okvirni cjenik možete pogledati ovdje: link.

3. Samostalni prikup

Dostavu možete organizirati i samostalno osobnim prijevozom. Ne odgovaramo za eventualnu štetu nastalu prilikom utovara u osobno vozilo.

Za sva dodatna pitanja šaljite nam upit na info@zrinkotehno.hr ili nas kontaktirajte na +385 99 2546 818.