Skip to content

Politika privatnosti

Zrinko Tehno d.o.o., Pavlovićka 2P 10255 Gornji Stupnik, OIB: 83295967354 (“mi”) štiti vašu privatnost. 

Ova Politika (zajedno s drugim povezanim dokumentima) određuje koje vaše osobne podatke prikupljamo i način na koji ih koristimo. 

Osobni podaci koje možemo prikupiti od vas

 • Prikupljamo osobne podatke o vašim posjetima Internetskoj stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na podatke o prometu, lokaciji, web zapise, anketne sadržaje i sadržaje iz kontakt obrazaca te druge obavijesne podatke i resurse kojima pristupate. Zbirka navedenih osobnih podataka ubuduće će olakšati vašu posjetu Internetskoj stranici jer ćemo vam moći predložiti relevantne sadržaje za vas na temelju lokacije s koje pristupate Internetskoj stranici.
 • Prikupljamo sve informacije koje nam šaljete kada koristite naš kontakt obrazac.
 • Ukoliko koristite uslugu naše dostave, prikupit ćemo osobne i kontakt podatke kako bi se dostava mogla izvršiti.

Prikupljanje vaših osobnih podataka putem našeg kontakt obrasca ne predstavlja zakonski ili ugovorni zahtjev; međutim, napominjemo da su polja označena zvjezdicom (*) obavezna polja, jer nam je navedena informacija potrebna kako bismo postupili ili odgovorili na vaš zahtjev. Dijeljenje ostalih informacija ili osobnih podataka prilikom ispunjavanja naših obrazaca za kontakt temelji se na vašoj slobodnoj odluci. U slučaju da nas kontaktirate, zabilježit ćemo tu korespondenciju.

 • Vaše osobne podatke koristimo za izravni marketing putem elektroničke pošte kada na to izričito pristanete u odgovarajućem kontakt obrascu (prijava na Newsletter). U bilo kojem trenutku možete ukinuti primanje budućih marketinških poruka.
 • Kao što je objašnjeno u našoj Politici prikupljanja kolačića, kolačići se također mogu pohraniti na vaš uređaj.

Kako koristimo vaše osobne podatke

Prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • za prilagodbu sadržaja i usluga vašim interesima
 • za pružanje odgovora na vaše zahtjeve ili pitanja kada nas kontaktirate
 • za informiranje o drugim uslugama koje bi vas mogle zanimati
 • za prilagodbu prikazivanja sadržaja i usluga na internetskoj stranici na način koji najviše odgovara vama i vašem uređaju
 • za daljnji razvoj i unaprjeđenje internetske stranice

Korištenje navedenih osobnih podataka dopušteno je zakonskim odredbama o zaštiti osobnih podataka koje se primjenjuju jer je to:

 • nužno za potrebe naših legitimnih interesa u ispunjavanju gore navedenih ciljeva, a te interese u svakom slučaju ne nadjačavaju vaši privatni interesi;
 • u nekim slučajevima neophodno za ispunjavanje naših zakonskih ili statusnih  obaveza, primjerice, priopćavanje podataka nadležnim državnim tijelima ili tijelima vlasti; ili
 • u nekim slučajevima, nužno za izvršavanje zadataka koji se provode u javnom interesu i kada koristimo posebne kategorije osobnih podataka, potrebnih za uspostavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih interesa ili kada se obrada odnosi na osobne podatke u javnoj domeni;
 • u određenim okolnostima, obrada se vrši u skladu s vašom suglasnošću, a koju nam dajete  s vremena na vrijeme, kao kada se prijavite za primanje promidžbenih poruka, obavijesti i vijesti putem e-pošte.

Ne donosimo nikakve automatske odluke u okviru automatske obrade, uključujući profiliranje, što dovodi do pravnih učinaka na vas ili sličnih značajnih utjecaja na vas.

Vaše podatke čuvat ćemo duže od potrebnog razdoblja i na taj način ispuniti naše zakonske i regulatorne obaveze. To je razdoblje obično 2 godine.

Marketinške poruke

Marketinške poruke slat ćemo putem e-pošte samo ukoliko ste dali suglasnost ili se svojevoljno prijavili na našu mailing listu.

B2B komunikacija: Kada zastupate ili djelujete u ime tvrtke ili bilo koje druge pravne, privatne ili javne osobe – pružate nam osobne informacije kontaktirajući nas kao klijenta ili potencijalnog klijenta, dopuštate da vam šalje marketinške poruke mailom. U tom slučaju obrada osobnih podataka temelji se na našem legitimnom interesu kao pravnom osnovu za razvoj naše baze podataka o klijentima, naših programa lojalnosti kupaca i za prezentaciju naših usluga ili budućih usluga koje bi vas mogle zaimati.

Ukoliko vam šaljemo promidžbene poruke putem e-pošte, možete isključiti primanje bilo kakvih daljnjih promidžbenih poruka klikom na funkciju “odjavite se” ili “unsubscribe” u e-poruci. Također, možete u bilo kojem trenutku iskoristiti svoje pravo odjave tako da s nama stupite u kontakt na adresu info@zrinkotehno.hr i navedete sljedeće informacije: vaše ime, adresu e-pošte, kontakt telefonski broj i namjeru koju imate (isključenje s mailing liste ili izmjena osobnih podataka).
Za slanje novosti/newslettera koristimo usluge MailerLite.

Dijeljenje podataka s trećom stranom

Kako bismo svoju uslugu izvršili u potpunosti, ponekad smo dužni otkriti vaše podatke trećima.  Međutim, to se dogodi samo u sljedećim slučajevima:

 • S kurirskim službama: kako bi se dostava izvršila, dužni smo dostavnim službama dati vaše podatke i adresu na koju se isporučuje roba

Navedene osobe imat će pristup samo vašim osobnim podacima za potrebe obavljanja njihovih funkcija, a koje ne smiju koristiti ni u koje druge svrhe. Ti primatelji morat će poštovati ugovorne obveze o privatnosti i povjerljivosti.

Sigurnost podataka

Iako ćemo učiniti sve kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, slanje informacija putem Interneta nije u potpunosti  sigurno te stoga ne možemo jamčiti sigurnost vaših osobnih podataka koji se šalju na internetsku stranicu ili bilo kojoj trećoj strani. Svaki takav prijenos je na vašu vlastitu odgovornost.

Vaša prava: pristup, izmjena ili brisanje podataka

Prema važećim propisima o zaštiti osobnih podataka imate sljedeća prava:

 • Pravo na pristup i dobivanje kopije vaših osobnih podataka koji se obrađuju: Imate pravo tražiti potvrdu obrađujemo i ​​bilo koji od vaših osobnih podataka. U slučaju kada obrađujemo vaše osobne podatke, možete ostvariti pristup svojim osobnim podacima i određenim informacijama o tome kako ih obrađujemo. U određenim slučajevima možete zatražiti da vam pošaljemo kopiju vaših podataka u elektroničkom obliku. U nekim situacijama, imate pravo zatražiti prijenos vaših osobnih podataka.
 • Pravo na ispravak vaših osobnih podataka: Ukoliko dokažete da osobni podaci koje posjedujemo o vama nisu točni, možete zatražiti ispravak netočnih osobnih podataka koje se na vas odnose.
 • Pravo na brisanje („pravo na zaborav“): U određenim okolnostima imate pravo ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na vas odnose. Zahtjev za brisanjem osobnih podataka koji se na vas odnose možete podnijeti u bilo kojem trenutku, a Zrinko Tehno će procijeniti treba li vaš zahtjev za brisanjem odobriti. Pravo na brisanje  uvjetovano je zakonskim pravima ili obvezama koje možda moramo poštivati radi zadržavanja podataka. U slučajevima kada, sukladno zakonu, utvrdimo da zahtjev za brisanjem vaših osobnih podataka treba odobriti, Zrinko Tehno će to učiniti bez nepotrebnog odgađanja.
 • Pravo na ograničavanje ili prigovor na obradu vaših podataka:  U određenim okolnostima imate prvo ograničiti obradu svojih osobnih podataka ili prigovoriti na određenu obradu podataka iz razloga koji su relevantni za vašu situaciju.

U svrhu ostvarivanja vaših prava možete nas kontaktirati na info@zrinkotehno.hr.

U opsegu u kojemu obrađujemo vaše osobne podatke na temelju Vaše privole, imate pravo u bilo kojem trenutku povući privolu. Povlačenje privole neće utjecati na zakonitost obrade provedene na temelju vaše privole prije njezina povlačenja.

U pogledu obrade vaših osobnih podataka također imate pravo na pritužbu nadzornom tijelu  lokalnog tijela za zaštitu osobnih podataka države vašeg uobičajenog prebivališta, mjesta vašeg rada ili zbog potencijalnog kršenja vaših prava.

Izmjene Politike privatnosti

Odredbe ove Politike mogu se povremeno mijenjati. Objavit ćemo sve bitne izmjene ove Politike putem odgovarajućih obavijesti na ovoj internetskoj stranici ili ćemo vas obavijestiti o tome putem drugih komunikacijskih kanala.

Kontakt

Sva pitanja, komentare i upite vezane za ovu Politiku možete poslati na adresu Zrinko Tehno d.o.o. Pavlovićka ulica 2P, 10255 Gornji Stupnik, ili na sljedeću adresu elektroničke pošte info@zrinkotehno.hr.

Možete zatražiti kopiju mehanizama koji se odnose na određeni prijenos vaših osobnih podataka stupanjem u kontakt s info@zrinkotehno.hr.