Skip to content

Česta pitanja (F.A.Q.)

Ovdje potražite odgovore na najčešće postavljena pitanja.

Outlet bijele tehnike u svome asortimanu ima uređaje koji su iz bilo kojeg razloga “nepotpuni” za redovnu prodaju. Situacije su razne, a najčešće je riječ o uređajima iz izloga, s oštećenom ambalažom, s manjim estetskim oštećenjima ili o povratima unutar garancije. Svi su uređaji pregledani, testirani, ispravni te imaju jamstvo na ispravnost.

Rabljeni uređaji su uređaji koji su vraćeni u jamstvenom roku i nisu nužno bili rabljeni. Ovi uređaji mogu biti oštećeni, korišteni ili čak potpuno besprijekorni. Zbog kompliciranosti nijansiranja stanja uređaja, svi uređaji koji spadaju u kategoriju da su vraćeni u garanciji se smatraju rabljenim uređajima. Trajanje korištenja uređaja je nepoznato za sve uređaje jer se kumulativno dopremaju, a mogu biti vraćeni iz raznih razloga – oštećenje prilikom dostave, neodgovarajuće dimenzije, neispravnost ili dr.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (čl. 72 st. 1.) Kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora. Iz tog razloga povrati nemaju pisani razlog vraćanja.

Svi takvi rabljeni uređaji u našem asortimanu su pregledanitestiraniispravni te imaju jamstvo na ispravnost.

Najčešće je riječ o ogrebotini ili manjim udubinama. S tim oštećenjima se proizvod ne može prodati po originalnoj cijeni pa im proizvođač umanjuje vrijednost. Važno je napomenuti kako su takva oštećenja isključivo estetske naravi i tehnički ne utječu na rad uređaja. Vrlo oštećeni ili neispravni uređaji se ne stavljaju na tržište.

Tako je cijena svakog uređaja jedinstvena jer ovisi o redovnoj cijeni, nabavnoj cijeni, oštećenju i veličini oštećenja. Popusti na uređaje se tako kreću od 20% pa sve do preko 50%, ovisno o tome je li oštećena samo ambalaža uređaja ili i uređaj.

Oštećenja se najčešće mogu prekriti magnetima.


(Klikni za uvećanje)

Zanima Vas konkretno neki uređaj? Javite nam se i poslat ćemo Vam fotografije oštećenja (ukoliko ih ima). 

Svi uređaji imaju jamstvo u trajanju od minimalno 1 godinu. Više u nastavku: https://www.zrinkotehno.hr/jamstvo/

Proizvođač se, zbog oštećenja, u većini slučajeva odriče proizvodnog jamstva na uređaj, čime uređaju umanjuje vrijednost (i čime mi možemo ponuditi povoljniju prodajnu cijenu). Poneki uređaji su zadobili oštećenja ambalaže u skladištima proizvođača pa takvi zadržavaju originalno tvorničko jamstvo. Takvi uređaji u pravilu nemaju estetska oštećenja.

Više o jamstvu pročitajte ovdje: https://www.zrinkotehno.hr/jamstvo/

(Ispravni) uređaji koštaju. Estetska oštećenja ne čine većinsku vrijednost uređaja, već to čini njegova ispravnost i funkcionalnost. Različiti modeli imaju različite tržišne vrijednosti te se u skladu s mogućnostima formiraju i naše cijene. 
Ali, trudimo se maksimalno sniziti cijene. To znači da će “jeftini” uređaji biti još jeftiniji, a oni iz premium klase će biti po odličnoj cijeni. 

Pronašli ste isti model po jeftinijoj cijeni od naše? Javite nam se i izjednačit ćemo cijenu po istim uvjetima.

Možda. U većini slučajeva ne. Mi smo outlet i ne znamo što ćemo dobiti s idućom pošiljkom uređaja. Eventualno imamo uvid u iduću isporuku, no ne možemo sa sigurnošću znati o kakvim se oštećenjima radi dok se uređaj ne isporuči u naše skladište. Ako imate konkretna pitanja, obratite se putem maila na info@zrinkotehno.hr kako biste se raspitali o željenom modelu.

Cjelokupna ponuda uređaja koja je dostupna u prodajnom prostoru (Gornjostupnička 74) je i na našoj web stranici www.zrinkotehno.hr ili na našoj Njuškalo trgovini. Cijela ponuda se svakodnevno ažurira, ali svakako nas kontaktirajte i provjerite dostupnost prije dolaska.

Naravno. Svi naši uređaji se mogu pogledati u našem prodajnom prostoru na adresi Gornjostupnička 74, Gornji Stupnik od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati te subotom od 8 do 14 sati. Prije dolaska možete željeni uređaj rezervirati telefonski (099 2546 818) ili putem e-maila (info@zrinkotehno.hr).

 

Dostavu osobno vršimo na području Zagreba, a van Zagreba dostavu vrši dostavna služba Intereuropa. Više o dostavi: https://www.zrinkotehno.hr/dostava/

Platiti možete gotovinom, karticom jednokratno ili na rate te putem web shopa. U pravilu je cijena jednaka za sve oblike plaćanja, no povremeno imamo akciju na gotovinska plaćanja (gotovina i virman). Više o plaćanju: https://www.zrinkotehno.hr/nacini-placanja/

Naši dostavljači na području Zagreba nemaju mobilnu fiskalnu blagajnu sa sobom i nisu ovlašteni za rad s novcima. Moguće je ukoliko se šalje Intereuropom diljem Hrvatske, ali se u tom slučaju račun dostavlja naknadno, po primitku sredstava. Osim gotovinskog sve druge opcije plaćanja su Vam na raspolaganju, a detalje pročitajte ovdje: https://www.zrinkotehno.hr/nacini-placanja/

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje? Kontaktirajte nas putem obrasca niže, e-maila na info@zrinkotehno.hr ili telefonski na 099 2546 818 (unutar radnog vremena) i rado ćemo Vam odgovoriti. * Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema mobilnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

Na Vaše pitanje, savjet ili kritiku odgovorit ćemo u što kraćem roku.
Više informacija o zaštiti Vaših osobnih podataka možete pronaći na sljedećem linku.