Skip to content

Topload perilice rublja: 5 razloga zašto su bolji izbor

Perilice rublja s gornjim i prednjim punjenjem imaju svoje prednosti i mane. Evo nekoliko prednosti perilica rublja s gornjim punjenjem u odnosu na perilice s prednjim punjenjem:

  1. Manje su i zauzimaju manje prostora – Perilice s gornjim punjenjem su obično manje od perilica s prednjim punjenjem i zauzimaju manje prostora u vašoj kupaonici ili kuhinji.

    Perilica rublja s gornjim punjenjem AEG LTX7E272E
    Perilica rublja s gornjim punjenjem AEG LTX7E272E
  2. Pristupačnije su za osobe s invaliditetom – Za osobe s invaliditetom ili starije osobe, perilice s gornjim punjenjem su lakše za upotrebu jer nema opterećenja na koljenima ili leđima kako bi se stavilo ili izvadilo rublje.

  3. Brže i jednostavnije punjenje – Možete jednostavno dodati rublje u perilicu tijekom ciklusa pranja, što nije slučaj kod perilica s prednjim punjenjem koje treba potpuno otvoriti kako bi se dodalo rublje.

  4. Brže pranje – Perilice s gornjim punjenjem mogu brže prati manje količine rublja u usporedbi s perilicama s prednjim punjenjem.

  5. Manje su sklone curenju – Perilice s gornjim punjenjem su manje sklone curenju jer voda ne stoji u gumi oko vrata perilice.

Međutim, treba imati na umu da postoje i prednosti perilica s prednjim punjenjem, poput bolje energetske učinkovitosti, većeg kapaciteta pranja i sl. Stoga, prilikom odabira perilice rublja važno je razmotriti svoje potrebe i preferencije kako biste pronašli najbolju opciju za svoj dom.

Što god odabrali, u našoj ponudi uvijek možete pronaći obje vrste perilica rublja po vrhunskim cijenama. Pogledajte ponudu >>