Slavimo rođendan: Poklanjamo perilicu posuđa!

  • Novosti

Ove godine slavimo 9 godina postojanja pod imenom Zrinko Tehno d.o.o.
U to ime poklanjamo jednu perilicu posuđa sretnom dobitniku. Uvjete nagradne igre i podatke o uređaju pogledajte u nastavku.

Tko može sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja, osim natjecatelja koji su na Facebook stranici organizatora u posljednjih 60 dana osvojili nagradu. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici organizatora, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju?

Za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri potrebno je ostaviti pisani trag (komentar) ispod Facebook objave nagradne igre, lajkati tu objavu i označiti našu Facebook stranicu Outlet Bijele Tehnike Zrinko Tehno sa “Sviđa mi se”.

Koja je nagrada?

U nagradnoj igri se poklanja perilica posuđa marke Hanseatic, širine 45 cm u vrijednosti od 1590 kn. Perilica je ugradbena s dekorativnom INOX frontom. Tehničke karakteristike pogledajte ovdje, a stvarne fotografije i zapisnik preuzmite ovdje.
Jedan dobitnik osvaja nagradu, s uključenim jamstvom u trajanju od 1 godinu. Nije moguće doplatiti za bonus zaštitu. Dobitnik nagradu preuzima osobno. Preuzimanjem nagrade dobitnik nagradne igre ostvaruje pravo na jamstvo na uređaj po redovnim uvjetima jamstva koji su opisani ovdje.
Preuzimanjem nagrade dobitnik se slaže s uvjetima jamstva.

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra se održava od 6.11. do 11.11.2020. u 11:59 h, kada se na Facebook stranici priređivača nagradne igre objavljuje dobitnik slučajnim odabirom korištenjem online alata za nasumičan odabir. Dobitnik će biti objavljen isti dan najkasnije u 12:30 h po završetku nagradnog natječaja.

Preuzimanje nagrade

Nakon proglašenja dobitnika objavom na Facebooku priređivača nagradne igre, dobitnik je dužan javiti se u inbox stranice u roku 24 sata kako bi ostvario pravo na nagradu. Ako se dobitnik ne javi u navedenom roku, smatra se da je odustao te gubi pravo na nagradu. Dobitnik će naknadno biti obaviješten o načinu i roku preuzimanja nagrade.

Diskvalifikacija

Priređivač će pregledati sve prijavljene komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima ako:

· natjecatelj prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke prilikom davanja suglasnosti

· natjecatelj ne odgovori na upit organizatora o kontakt podacima u roku od 24 sata

· prijavljeni komentar se ne pridržava teme nagradnog natječaja

· prijavljeni komentar je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja

· komentar na bilo koji način izražava (ili omalovažava) tuđa vjerska i politička uvjerenja

· komentar lažno prezentira ljude, tvrtke ili proizvode

· komentar prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

Odricanje od prava

Sudionik natječaja prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži organizatoru, pohrane i koriste u svrhu dostave ili preuzimanja nagrade sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Sudjelovanjem u natječaju sudionici su izričito suglasni da organizator kao voditelj zbirke osobnih podataka može koristiti i procesuirati podatke u svrhu provođenja natječaja. Voditelj zbirke osobnih podataka kao i administrator Facebook, Instagram stranice/aplikacije u kojoj se provodi natječaj, rukovat će podacima prema standardima koje propisuje Zakon o zaštiti osobnih podataka.

Davanje podataka za ovaj natječaj je dobrovoljno.

Voditelj zbirke osobnih podataka neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama.

Podaci Sudionika brišu se po završetku natječaja i neće se koristiti u druge svrhe.

Sudionik nije ovlašten potraživati nikakvu naknadu povezanu sa sudjelovanjem u Natječaju, korištenjem softvera, upotrebom web stranica i ostalim aktivnostima povezanima s Natječajem, osim one propisane ovim Pravilima.

Natječaj Organizatora ni na koji način nije sponzoriran, podržan, upravljan ili povezan s Facebookom i ovim pravilnikom naglašava se da Facebook ne snosi nikakvu odgovornost povezanu s natječajem.

Odgovornosti i prava trećih osoba

Priređivač ovog darivanja ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko sadržaj kreiran od strane sudionika krši autorska prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba. Organizator ima pravo takve sadržaje ukloniti bez obrazloženja. Organizator također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji prema njegovom sudu predstavljaju vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Pod prijavama s neprimjerenim sadržajem naročito će se smatrati, ali se ne ograničavaju na sljedeće:

· prijave koje sadržavaju nasilje ili naznake nasilja

· prijave seksualnog sadržaja ili naznaka koje bi mogle upućivati na seks ili nasilje

· prijave koje podrazumijevaju ili ukazuju na kršenje autorskih prava i srodnih prava, prava intelektualnog vlasništva

· sadržaj koji je protivan Ustavu RH, zakonima Republike Hrvatske, moralu društva

· sadržaj koji ukazuje na rasnu, nacionalnu, vjersku ili drugu netrpeljivost itd.

Prekid natječaja

Priređivač nagradne igre može prekinuti Natječaj uslijed nastupa više sile ili okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti i na koje se nije moglo utjecati ili u slučaju izraženih gospodarskih poremećaja na tržištu ili kod organizatora.

Priređivač i svrha

Priređivač nagradne igre je tvrtka Zrinko Tehno d.o.o., OIB: 83295967354, sa sjedištem na adresi Pavlovićka 2P 10255 Gornji Stupnik. Svrha ove nagradne igre je promocija proizvoda i marketinške svrhe.

Ostali sudionici dobivaju voucher u vrijednosti od 200 kn

Voucher se ne odnosi na male kućanske aparate (mikser, blender, usisavač, aparat za mljevenje mesa, sokovnik, kompaktni kuhinjski aparati) te ugradbene nape model Electrolux LFP316S.

Ispunjavanje uvjeta za dobivanje vouchera

Za osvajanje vouchera potrebno je ispuniti uvjete nagradne igre opisane gore u ovoj objavi te podijeliti Facebook objavu na svom profilu. Objava mora biti javna. Voucher vrijedi samo za gotovinska plaćanja.

Preuzimanje vouchera

Po završetku nagradne igre svi sudionici koji su ostvarili pravo na voucher će dobiti odgovor na komentar da nam se jave u inbox kako bismo im poslali voucher. Voucher je potrebno pokazati prilikom plaćanja. Nije ga potrebno printati.

Rok iskoristivosti vouchera

Rok za iskoristivost vouchera u vrijednosti od 200 kn je do kraja 2020. godine.