Skip to content
RASPRODANO
Popust 18%

Ugradbena mikrovalna SAMSUNG MG23A7013CT/OL

Original price was: 338,31 €.Current price is: 276,06 €.

Stanje: Novo, bez oštećenja
Ušteda najmanje: 62,25 €

Ovaj artikl je snižen zbog mogućih kozmetičkih oštećenja (koja ne utječu na ispravan rad). Svaki takav uređaj je prošao kontrolu kvalitete te je testiran, ispravan i ima garanciju. Pošaljite nam upit za dodatne informacije o željenom modelu.

Nema na zalihi

Obavijesti me kada uređaj bude ponovno dostupan

Mikrovalna pećnica s grill funkcijom i raznolikim vrhunskim ugradbenim dizajnom MQ7000A MG23A7013CT/OL

Pripremajte ukusna jela sa stilom

Unaprijedite svoju kuhinju i s lakoćom pripremajte hrskava jela. Odlikuje se vrhunskim premium dizajnom, a dostupna je u nekoliko elegantnih boja*. Staklena upravljačka ploča na dodir** donosi Vam intuitivan način kuhanja. A Grill Fry (Crusty Plate) funkcija grill prženja omogućuje Vam kuhanje, pečenje i tostiranje svježe ili zamrznute hrane.

* Osnovni model okvira dostupan je u sljedećim izvedbama: Nehrđajući čelik (STSS), Crni STSS, Crni ili Bijeli. Okvir, vrata i upravljačka ploča naprednijeg modela dostupne su u sljedećim izvedbama: Crno, bijelo ili sivo staklo. ** Dostupno samo na pojedinim modelima.

Shows how the elegant styling of the microwave oven fits seamlessly into a modern kitchen.

Jednostavno profinjenija

Jednostavno korisničko iskustvo

Uživajte u intuitivnom i elegantnom načinu pripreme hrane. Glass Touch dodirna upravljačka ploča* ima samo šest funkcijskih gumba koje možete odabrati dodirom prsta. A budući da je u potpunosti izrađena od stakla, savršeno se stapa s prednjom stranom, po uzoru na staklena vrata, stvarajući elegantno minimalistički izgled.

Shows someone using the 6 functions buttons of the minimalist looking Glass Touch control panel with a touch of their finger.

Ukusna i hrskava jela

Grill Fry (Crusty Plate)

Uživajte u hrskavim jelima, baš poput onih iz uobičajene pećnice. Grill Fry (Crusty Plate) funkcija grill prženja omogućuje Vam kuhanje, pečenje i tostiranje hrane. Tako možete uživati u najboljem okusu i teksturi zamrznute hrane koja je spremna za pripremu, poput ribljih kotleta i svježe piletine. A u pripremi nije potrebno koristiti ulje pa su jela zdravija.

* Funkcija je dostupna samo na modelima MG20A7013C*, MG23A7013C* i MG23A7118C*

Shows the Grill Fry function being used to simultaneously cook and grill chicken, so it is tender inside and crispy outside.

Brzo i ujednačeno odleđivanje sastojaka

Quick Defrost

Brzo odledite zamrznutu hranu zahvaljujući funkciji Quick Defrost. Nudi opcije za pet često korištenih namirnica: meso, perad, riba, povrće i kruh. Jednostavno odaberite vrstu i težinu namirnice, a ova će funkcija izračunati optimalno vrijeme odleđivanja. Tako će Vam trebati manje vremena za pripremu sastojaka, a hranjive će tvari pritom Shows the defrosting time for 5 common foods: meat = 2:30, poultry = 2:16, fish = 2:00, vegetables = 3:10 and bread = 1:17.

Još bolji način pripreme hrane

Sustav trostruke raspodjele (TDS)

Pobrinite se da sve što kuhate bude savršeno pripremljeno i ukusno. Jedinstveni sustav trostruke raspodjele mikrovalove raspoređuje u tri smjera kako bi dospjeli u svaki kutak i prodrli u hranu u raznim smjerovima. Time se osigurava znatno ravnomjernija i temeljitija priprema hrane.

* Ova funkcija možda neće biti dostupna na nekim modelima.

Shows how the 3 antennas enable microwaves to penetrate a chicken from multiple directions, so it is cooked thoroughly.

Dugovječna i higijenska

CERAMIC INSIDE™

Mnogo lakše čišćenje nakon kuhanja. Glatki CERAMIC INSIDE™ materijal unutrašnjosti možete očistiti bez ribanja, a njegova boja neće blijedjeti. Institut Hohenstein potvrđuje da proizvod „emajlirana unutrašnjost mikrovalne pećnice“ pokazuje antibakterijsko djelovanje kojim se uništava 99,9 % bakterija. Osim toga, sedam je puta otpornija na ogrebotine i hrđu od unutrašnjosti drugih mikrovalnih pećnica

* Sukladno normi ISO 22196.

Shows that the smooth and durable CERAMIC INSIDE™ surface is scratch resistant, anti-bacterial and easy to clean.

Tip

 • Tip proizvoda Roštilj
 • Vrsta instalacije Ugrađeno

Kapacitet

 • Kapacitet pećnice 23L (0.8 Cu.ft)

Materijali / Završeci

 • Boja (vrata) Crna
 • Color(Trim) Srebrna nehrđajući čelik
 • Način kontrole Taktilna
 • Tip vrata Dugme za pritiskanje
 • Materijal unutrašnjosti Keramička caklina
 • Turntable Size 288 mm
 • Tip zaslona LED (ledeno plava)
 • Grijač roštilja Grijač korice

Dodatna oprema

 • Wire Rack Da
 • Crusty Plate Da
 • Built-in Kit (Trim Kits) Da
 • Quick Guide Label Da
Proizvođač

5 godina Samsung jamstva akcija

Da

Način ugradnje

Boja

,

Stanje

Upit o proizvodu: Ugradbena mikrovalna SAMSUNG MG23A7013CT/OL

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  • Vaše ime (obavezno)

  • Vaš email (obavezno)

  • Upit

  • Vaša poruka

  Redovna cijena ili ponekad RRP cijena (Recommended Retail Price) je prosječna aktualna cijena na tržištu ili preporučena cijena dobavljača. Ta cijena je prikazana kako bi se mogla napraviti usporedba s outlet cijenom proizvoda.