Skip to content
RASPRODANO
Popust 43%

Ugradbena mikrovalna pećnica Electrolux

159,13 

Stanje: Nekorišteno, oštećeno, testirano, bez ambalaže
Ušteda najmanje: 119,58 €

Cijena:

1 godina jamstva: 1199 kn

1+4 godine jamstva: 1320 kn

Stanje: novo

Ovaj artikl je snižen zbog mogućih kozmetičkih oštećenja (koja ne utječu na ispravan rad). Svaki takav uređaj je prošao kontrolu kvalitete te je testiran, ispravan i ima garanciju. Pošaljite nam upit za dodatne informacije o željenom modelu.

Nema na zalihi

Obavijesti me kada uređaj bude ponovno dostupan

Electrolux EMS20107 OX, ugradbena mikrovalna pećnica lijepog i glatkog dizajna koji će odlično pristajati u svakoj kuhinji, dajući vam više slobode u njenom rasporedu. Koristite je bez razmišljanja kada ste zatrpani poslom, sve što trebate je iskoristiti prednosti autoprograma ove mikrovalne pećnice. Oni se brinu da uvijek koristite ispravnu razinu snage, smanjujući rizik pogreške. U samo jednom koraku odaberite željenu postavku okretanjem regulatora i sve što trebate je pričekati vaše jelo!

Kao dodatna pogodnost ističe se program automatskog odmrzavanja koji štedi vaše vrijeme, preostaje vam samo omiljena hrana uz dobro društvo!

Stanje

Upit o proizvodu: Ugradbena mikrovalna pećnica Electrolux

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    • Vaše ime (obavezno)

    • Vaš email (obavezno)

    • Upit

    • Vaša poruka

    Redovna cijena ili ponekad RRP cijena (Recommended Retail Price) je prosječna aktualna cijena na tržištu ili preporučena cijena dobavljača. Ta cijena je prikazana kako bi se mogla napraviti usporedba s outlet cijenom proizvoda.