Skip to content
RASPRODANO
Popust 45%

Aparat za vakumiranje LAICA VT3112

Original price was: 79,63 €.Current price is: 43,80 €.

Stanje: Novo, bez oštećenja
Ušteda najmanje: 35,83 €
UPOZORENJE: Ovaj artikl je moguće kupiti samo online, uz narudžbu i prethodnu provjeru dostupnosti. Pošaljite upit ako želite naručiti ovaj proizvod.
Ovaj artikl je snižen zbog mogućih kozmetičkih oštećenja (koja ne utječu na ispravan rad). Svaki takav uređaj je prošao kontrolu kvalitete te je testiran, ispravan i ima garanciju. Pošaljite nam upit za dodatne informacije o željenom modelu.

Nema na zalihi

Obavijesti me kada uređaj bude ponovno dostupan

Funkcija impulsnog vakuuma slika

Funkcija impulsnog vakuuma


Impulsni vakum najveća je prednost aparata za vakumiranje jer ubrzava i pojednostavljuje sam proces spremanja hrane.i štedi vaše vrijeme Funkcija impulzivnog vakuma ubrzava proces samog vakumiranja. Zavarite donji rub folije (dvostruki var ), umetnete zeljeni sadržaj u vrećicu, poravnate vrećicu, položite ravnomjerno u aparat, zatvorite aparat, pritisnite gumb i pričekajte da aparat izvuče zrak. Prosječno vrijeme impulsnog vakumiranja je samo 8 sekundi. Impulsni vakum pojednostavljuje posao vakumiranja i štedi vaše vrijeme. Nakon što ste podesili vakum koji vam najbolje odgovara za izabranu namirnicu, namirnica uz pomoć impulsnog vakuma spremna je za daljnje radnje. Impulsni vakuum najveća je prednost aparata za vakumiranje jer ubrzava sam proces spremanje hrane.

Podesiv tlak vakuuma


Uz pomoću podesivog tlaka vakuuma one najbitnije namirnice poput mesa, voća i povrća ostaju uvijek sviježe. Jednostavno krenite s procesom vakumiranja.Uz pomoću podesivog tlaka vakuuma one najbitnije namirnice poput mesa, voća i povrća ostaju uvijek sviježe. Jednostavno stavite hranu u vrećicu za vakumiranje i krenite s procesom vakumiranja. Vakumiranje započinje stavljanjem namirnice u vrećicu, zatim pritiskom na gumb počinje vakuumiranje, a aparat sam prekine proces kada dostigne podtlak. Postupak vakumiranja je gotov kada uređaj iz vrećice isiše zrak, a za to je potrebno svega nekoliko sekundi. Mnogi ovaj način čuvanja hrane povezuju i sa uštedama, budući da na ovaj način gotovo uvijek uspijemo iskoristiti ostatke hrane kojima na ovaj način produljujemo rok trajanja.

Čuva svježinu i kvalitetu hrane slika

Čuva svježinu i kvalitetu hrane


Pomoću aparata za vakumiranje koji automatski vakumira štite hranu od ulaska zraka i čuva njezinu svježinu i kvalitetu. Pomoću aparata za vakumiranje koji automatski vakumira štite hranu od ulaska zraka i čuva njezinu svježinu i kvalitetu. Jednostavan, siguran i intuitivan, aparat za vakumiranje omogućuje vam vakumiranje i spremanje bilo koje vrste hrane. Nakon stavljanja hrane u vrećicu sve što trebate napraviti jest prisloniti vrh vrećiće na vrh aparata i čekati da se vakumiranje odradi samo, bez vaše pomoći i angažmana. Bez vašeg triuda aparat će cijeli posao odraditi sam. Zadržite svježu hranu duže vrijeme ukusnom, kao da ste je upravo pripremili. Koristite ga u bilo koje doba dana i bilo koje doba godine.

Kapacitet kompresora:9 lit/min
Automatiziran rad: 100%
Maksimalna snaga vakumiranja: 750 mb
Karakteristike: pakiranje sadrži 10 vrećica

Proizvođač

Jamstvo

2 godine

Boja

Načini plaćanja

Platiti možete gotovinom ili karticomjednokratno ili na rate.

1. Kartice koje primamo jednokratno:

 • American Express
 • Visa
 • Maestro
 • MasterCard®
 • Diners

2. Plaćanje na rate:

Plaćanje u ratama moguće je i putem webshopa. Više informacija doznajte od naših prodajnih predstavnika.

BankaVrsta kartice Broj rata*
PBZVisa Premium2 – 24
 VisaTransferWise and Visa Announce Global Partnership Following Successful Collaboration on Cloud Technology | Business Wire2 – 24
 Mastercard®jednokratno
 MaestroMaestro (debit card) - Wikipedia2 – 24
ZABAVisaTransferWise and Visa Announce Global Partnership Following Successful Collaboration on Cloud Technology | Business Wire2 – 24
 Mastercard®2 – 24
 MaestroMaestro (debit card) - Wikipedia2 – 12
ERSTE**Diners2 – 24
 Maestro® Plus
(Erste Rate)
2 – 12

** Grupacija: KentBank, Istarska kreditna banka Umag, AgramBanka, Slatinska Banka

3. Plaćanje po ponudi / transakcijski račun:

Kod ovog načina plaćanja na svoju mail adresu ćete zaprimiti predračun. Prema podacima iz predračuna ćete uplatiti sredstva na naš račun. Potvrdu o uplati je potrebno povratno poslati na mail adresu.

Podaci za uplatu:
Zrinko Tehno d.o.o.
IBAN (PBZ): HR3723400091110499116
SWIFT (PBZ): PBZGHR2X
IBAN (ZABA): HR9623600001102764385
SWIFT (ZABA): ZABAHR2X
PDV ID (VAT ID): HR83295967354
Hrvatska

Posljednja izmjena: 1.2.2024. 12:37

Upit o proizvodu: Aparat za vakumiranje LAICA VT3112

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  • Vaše ime (obavezno)

  • Vaš email (obavezno)

  • Upit

  • Vaša poruka

  Redovna cijena ili ponekad RRP cijena (Recommended Retail Price) je prosječna aktualna cijena na tržištu ili preporučena cijena dobavljača. Ta cijena je prikazana kako bi se mogla napraviti usporedba s outlet cijenom proizvoda.