Skip to content
Popust 20%

Štapni usisavač Electrolux ES52CB21DB

207,20  (1.561,15 kn)

Stanje: Novo, oštećena ambalaža
Ušteda najmanje: 51,80 €

Oštećenje: Oštećena ambalaža

UPOZORENJE: Ovaj artikl je moguće kupiti samo online, uz narudžbu i prethodnu provjeru dostupnosti. Pošaljite upit ako želite naručiti ovaj proizvod.
Ovaj artikl je snižen zbog mogućih kozmetičkih oštećenja (koja ne utječu na ispravan rad). Svaki takav uređaj je prošao kontrolu kvalitete te je testiran, ispravan i ima garanciju. Pošaljite nam upit za dodatne informacije o željenom modelu.

Na zalihi

Electrolux 500 bežični štapni usisavač bez vrećice Blue 50 minuta
Bežični usisavač 500 Cordless Cleaner pruža izvrsne performanse uz ergonomski dizajn jednostavan za korištenje. Ručna jedinica i dodatna oprema su odvojivi, jamčeći jednostavno prilagodljivo čišćenje bilo koje površine. Svi modeli proizvedeni su na održiv način od reciklirane plastike.*
*Udio reciklirane plastike u postocima varira od 64 – 74 % za modele bežičnih usisavača Electrolux 500.
Učinkovit bežični usisavač za vidljivo čist dom.
​Naš jednostavan bežični usisavač daje učinkovite, vidljive rezultate na bilo kojoj površini. Uklonite prašinu i sitne čestice s bilo koje površine.
Zadržava učinkovitost čak i kad se spremnik za prašinu napuni*
Uživajte u beskompromisnim performansama tijekom cijelog procesa čišćenja. Redizajnirani spremnik za prašinu osigurava dugotrajnu učinkovitost* čak i kad se sakupi više čestica​

*Zadržava 99 % početnih performansi čišćenja dok se spremnik za prašinu puni prema standardu IEC 62885-2, izdanje 1.0: 5.1, 5.7 i 5.9, na postavci maksimalne snage ​
Brzo, praktično čišćenje s odvojivom jedinicom 2 u 1
Iskusite čišćenje s udobnim, prilagodljivim usisavačem s izvanrednim ergonomskim dizajnom. Ručna jedinica lako se odvaja od štapnog dijela, jamčeći brzo čišćenje određenih ili teško dostupnih mjesta.​
Vrijeme rada do 50 minuta** za neprekidno praktično čišćenje
Očistite cijeli dom uz jedno punjenje. Iskusite vrijeme rada do 50 minuta* uz punu bateriju i uživajte u neprekidnom, praktičnom čišćenju svaki put.

*Interna ispitivanja provedena na ručnoj jedinici u načinu rada s minimalnom brzinom prema standardu IEC 62885-4 pri čemu je štapni usisavač uključen u načinu radu s minimalnom brzinom. Ručna jedinica je izvađena i mjerenje je provedeno na ručnoj jedinici.
Funkcija Brush Roll Clean lako reže dlake s valjka s četkom.
Riješite se zapetljanih dlaka bez dodirivanja. Jednostavno stopalom pritisnite gumb Brush Roll Clean i rezni nož će odrezati zapetljane dlake s valjka s četkom.

Boja

Jamstvo

2 godine

Proizvođač

Način ugradnje

Stanje

Tip usisavača

Baterijski

Visina

Online

Da

Upit o proizvodu: Štapni usisavač Electrolux ES52CB21DB

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    • Vaše ime (obavezno)

    • Vaš email (obavezno)

    • Upit

    • Vaša poruka

    Redovna cijena ili ponekad RRP cijena (Recommended Retail Price) je prosječna aktualna cijena na tržištu ili preporučena cijena dobavljača. Ta cijena je prikazana kako bi se mogla napraviti usporedba s outlet cijenom proizvoda.