Poklanjamo 200 kn popusta!

  • Novosti

Svim sudionicima našeg giveawaya perilice posuđa koji su tu objavu podijelili na svome profilu poklanjamo voucher s 200 kn popusta. Voucher vrijedi za gotovinska plaćanja, a može se iskoristiti do kraja 2020. godine.S obzirom da su naše cijene već barem 30% povoljnije od redovnih cijena u drugim trgovinama, na nekim uređajima nažalost nemamo mogućnost odobriti dodatni popust od 200 kn pa su ti modeli isključeni iz ove akcije i na njih se ne primjenjuje voucher:

  1. Uređaji jeftiniji od 1191 kn
  2. Bosch uređaji
  3. Perilice posuđa na akciji po 990 kn
  4. Sve trenutne akcije i rasprodaje koje su naznačene drugačije (npr. Rođendanska akcija)

Ispunjavanje uvjeta za dobivanje vouchera

Za osvajanje vouchera potrebno je ispuniti uvjete nagradnog natječaja koji je završio 11.11.2020. u 11:59. Svi koji su javno podijelili objavu nagradnog darivanja ispunilil su uvjete za dobivanje vouchera. Objava mora biti javna. Voucher vrijedi samo za gotovinska plaćanja.

Preuzimanje vouchera

Po završetku nagradnog natječaja svi sudionici koji su ostvarili pravo na voucher će dobiti odgovor na komentar da nam se jave u inbox kako bismo im poslali voucher. Voucher je potrebno pokazati prilikom plaćanja. Nije ga potrebno printati.

Rok iskoristivosti vouchera

Rok za iskoristivost vouchera u vrijednosti od 200 kn je do kraja 2020. godine. Voucher je jednokratno iskoristiv te vrijedi za jednu transakciju, gdje će ukupan račun biti umanjen za iznos vouchera.

Nije mi stigao voucher

Za slučaj da svoj voucher niste zaprimili, javite nam se u inbox Facebooka kako bismo Vam mogli poslati.

Disclaimer: S obzirom da nam asortiman nije konstantan te svakodnevno dolaze novi modeli, popis isključenih modela je podložan izmjenama do kraja godine, kako nam novi uređaji pristižu.

Zadnje uređivanje: 11.11.2020. 13:51