Oštećen hladnjak? Evo nekoliko super načina kako prekriti oštećenja

  • Novosti

Ponekad naši hladnjaci imaju estetska oštećenja jer su transportirani bez ambalaže ili im je ambalaža oštećena. Mi smatramo da i takvi hladnjaci zaslužuju drugu šansu, a možda čak i u potpuno novom ruhu! Donosimo vam ideje kako prekriti oštećenja na hladnjaku, a ujedno učiniti vaš hladnjak jedinstvenim i totalno modernim!

Oštećenja na bočnim stranama

Izvor: Pinterest

Ako vaš hladnjak nije okružen drugim elementima pa je vidljivo oštećenje na boku, možete se poigrati s pločom i tako prekriti cijeli bok. Ploču samo premažete bojom za školske ploče koju možete kupiti npr. ovdje (nije sponzorirano). Osim toga, ploče se mogu prekriti i magnetnim bojama.

Magnetic self-watering planter. Fridge magnet. image 1
Izvor: etsy.com

Još jedna zgodna ideja jest izrada magnetnih teglica za cvijeće (ili za začine!). Možete ih naručiti ovdje ili ih pokušajte sami izraditi (ovdje se nalazi tutorial na engleskom jeziku).

Seen the magnetic herb containers but not with a chalkboard... Cute!
Izvor: Pinterest

Oštećenja na prednjoj strani

DIY Black Fridge with Brass Pulls - Juniper Home
Izvor: Pinterest

Boja za školske ploče se može upotrijebiti i za cijeli hladnjak pa tako hlaldnjak može postati jedno vrlo kreativno mjesto u kuhinji.

Ako imate neravnine od udubljenja, sve se može riješiti krpanjem rupa i lijepljenjem dekorativne folije na hladnjak. Naljepnice po želji mogu izgledati potpuno otkačeno ili vrlo moderno, a možete unijeti i retro stil u svoju kuhinju. U nastavku izdvajamo vrlo zanimljive i maštovite ideje koje se mogu jednostavno prekopirati. Osim toga, u obzir dolaze i stari dobri magneti s putovanja ili događanja koji vaš hladnjak mogu pretvoriti u predivno mjesto puno lijepih uspomena i suvenira.

Sticker Frigo vivant
Izvor: Pinterest