Skip to content

O nama

Naša priča

Tvrtka Zrinko Tehno d.o.o. osnovana je 11.11.2011. godine. Počeli smo kao mala tvrtka koja je uvozila bijelu tehniku koja je bila izložbeni proizvod ili vraćena pod garancijom.

Danas Zrinko Tehno surađuje s podružnicama velikih imena kako bi za naše tržište pružila samo ono najbolje!

Zašto smo drugačiji?

Jer vidimo potencijal u svakom uređaju! Samo zato što je oštećeno ne mora značiti da treba završiti na otpadu. Smatramo kako na tehniku treba gledati kroz njenu funkcionalnost i mogućnosti. Orijentirani smo na nabavu samo najboljeg asortimana bijele tehnike za kućanstvo, a svaki proizvod je testiran i pregledan od strane naših stručnjaka koji garantiraju ispravnost svakog proizvoda. Na svaki proizvod nudimo garanciju, kao i mogućnost dostave unutar cijele Hrvatske ili šire.

Zainteresirani ste za suradnju?

appliance_store_promo

O kakvim je uređajima riječ?

U našem asortimanu se mogu pronaći novi i rabljeni uređaji. Većinu asortimana čine novi uređaji – uređaji s oštećenom ambalažom, oštećeni u transportu, izložbeni aparati. No, nemaju svi aparati estetska oštećenja, neki od njih su potpuno novi i zapakirani. Poneki uređaji su kratko rabljeni; ili su vraćeni pod garancijom ili su povrati zbog zamjene ili nezadovoljstva kupca. Takvi uređaji ne moraju biti rabljeni, ali su u našoj prodaji označeni kao rabljeni, ako njihovo stanje nije moguće utvrditi sa sigurnošću.

Stručan tim servisera

Niti jedan proizvod ne prođe ispod radara našeg tima servisera s dugogodišnjim iskustvom, ali i okom za detalje.

Vrhunski brandovi

U našem asortimanu možete pronaći vrhunske uređaje najspoznatijih svjetskih proizvođača po nenadmašivo niskim cijenama.

Transparentnost

Što je novo, novo je. Što nije novo - jasno je naznačeno na svakom uređaju. Svaki uređaj prije kupnje možemo raspakirati ili uključiti.

Pravni podaci