Skip to content

Bauknecht: tvoj pouzdani partner za bijelu tehniku

  • Blog

Danas govorimo o iznimnom brandu bijele tehnike – Bauknecht. Ako ste u potrazi za visokokvalitetnim aparatima koji će vam olakšati svakodnevni život, ne tražite dalje. Bauknecht je vaš pouzdani partner u kuhinji i kućanstvu!

Bauknecht ima bogatu povijest koja seže unatrag više od 100 godina. Osnovan je 1919. godine u Njemačkoj, a od tada se razvio u jednog od vodećih svjetskih proizvođača bijele tehnike. Tijekom godina, Bauknecht je postao dio Whirlpool korporacije, jednog od najvećih i najuglednijih proizvođača kućanskih aparata na svijetu. Duga tradicija kvalitetne proizvodnje dovela je Bauknecht u svijet premium brandova, a ulaskom u Whirlpool korporaciju otvorena su vrata prema svijetu. To znači da Bauknecht uređaje možete kupovati bez straha da će dijelovi biti nedostupni ili nedobavljivi.

Inovacija i tehnologija: Bauknecht se ponosi svojom posvećenošću inovacijama i tehnološkom napretku. Njihovi inženjeri neprestano rade na razvoju novih tehnologija i pametnih značajki kako bi osigurali da njihovi aparati budu u korak s vremenom. Bauknecht aparati često su nagrađivani zbog svoje izvrsnosti i praktičnosti.

Globalna prisutnost: Bauknecht je prisutan u više od 30 zemalja diljem svijeta. U Europi je Bauknecht namijenjen tržištu Austrije, Njemačke, Belgije, Danske, Norveške, Švedske… Zapad kupuje, dakle riječ je zasigurno o brandu provjerene kvalitete. Usporedive po kvaliteti, tik uz rame Bauknechtu stoje prestižne marke Bosch, Siemens, AEG ili Miele.

Ekološka održivost: Bauknecht je predan očuvanju okoliša. Njihovi aparati dizajnirani su s naglaskom na energetskoj učinkovitosti i smanjenju utjecaja na okoliš. Time ne samo da štede vaše troškove energije, već također pomažu smanjiti negativan ekološki utjecaj.

Za više informacija posjetite web stranicu Bauknecht.